Focilázban ég az ország – a Refi is!

Az idei európa-bajnokság sorozatban a harmadik, amire a magyar férfi fociválogatott kijutott. Ki ne emlékezne azokra a nagyszerű pillanatokra, amikor Szalai megindult, és Hajdú B. István belekiabálta örökre az elménkbe, hogy „be lehet azt piszkálni, pöckölni, tuszkolni„, vagy amikor a franciák ellen játszottunk, és egyszer csak megindult Fityó, azaz Fiola Attila, és begurította a labdát a francia kapuba. Szép pillanatok voltak a focirajongók számára.

Idén pedig tovább folytatódhat a sorozat, ismét szép pillanatokkal gazdagodhatunk, főleg annak fényében, hogy azt láthatjuk: a válogatott talán soha nem volt olyan erős az utóbbi évtizedekben, mint most. Sok játékosunk játszik magasan jegyzett bajnokságokban, ráadásul van nekünk egy Mister-ünk, akit úgy hívnak, hogy Marco Rossi. Anno már a Honvéddal is csodát tett, amikor bajnokságot nyertek, majd egy dunaszerdahelyi kanyar után megérkezett a válogatott élére és azóta új lendületet kapott a csapat.

Most Németország a célpont, el is utazott a csapat, szép és nyugodt környezetben készül a mérkőzésekre. Nem várnak ránk könnyű mérkőzések, hiszen egy egészen erős csoportba kerültünk, hiszen ott vannak mellettünk a házigazda németek, svájciak, valamint a skótok.

A bennünket érintő csoportmeccsek pedig szépen sorban követik egymást: június 15-én Svájc, június 19-én Németország, június 23-án pedig Skócia ellen. Két mérkőzés ezekből hétvégére esik, egy azonban – talán a legfontosabb – hétköznapra. Ez pedig a németek elleni derbi. 

Ezért ha valaki úgy gondolja, hogy szívesen buzdítaná a csapatot és szeretne egy jó társaságot, fantasztikus hangulatot, akkor szeretettel várjuk június 19-én 17:30-tól a Dojo-ban, ahol egy zenés felvezetéssel kezdjük a szurkolást, majd bekapcsolódunk a közvetítésbe (online stream – M4 Sport).

Szurkoljunk együtt! Ha van, hozzatok sálakat, sapkát, pólót – mindent, ami a magyar fociszurkoló örök kelléke! Mi már készülődünk nagy erőkkel!