Karantén-kaland: Vándory-képek

Ha valaki rendszeres látogatója a facebooknak, akkor lehet, hogy bele futott már egy névbe, amely ismerősen csenghet azoknak, akik szeretnek rajzolni, vagy egszerűen csak szeretik a rajzokat. Geri (ő Vándory) a 11.B-ből szeret rajzolni, nem is csinálja rosszul, így egy kis ízelítőt szeretnénk adni abból az anyagból, ami a nevéhez köthető.

További képek elérhetőek a szerző google-drive mappájában: nyissuk meg! 

Már kiskoromban is nagyon szerettem rajzolni, ez volt a legkedvesebb elfoglaltságom. Eleinte nem voltam túl tehetséges, de szerettem csinálni. Aztán az évek múlásával egyre jobban kibővült az ismeretanyagom ezen a téren. Jártam grafikára is, ahol rengeteg új technikát tanultam, melyeket a mai napig is felhasználok az alkotásaim során. Mivel szeretek elveszni a részletekben így a kedvenc technikáim közé tartoznak a ceruza, filc, toll rajzolások. De a festészet, a szénnel rajzolás sem állnak távol tőlem. Bár ezekkel időnként meggyűlik a bajom, mert nem mindig úgy működnek mint ahogy azt elterveztem. A rajzaim többsége vegyes technikával készül, mert szeretek egyszerre több mindent kipróbálni. A témájukat illetve nagyon változó, hogy mit alkotok éppen. Ez általában attól függ, hogy milyen filmet láttam, milyen a hangulatom, vagy éppen mi tetszik mostanában. Minden alkalommal egy nagy érzelmi töltet kell, mert ha rossz kedvem van akkor semmi ihletem nincs. Mostanában inkább sötétebb árnyalatokkal dolgozom, szeretem a fekete-fehér árnyalatait, mert ezekkel tudom leginkább azokat a kettősségeket kifejezni, amik bennem vannak. A jövőben is szándékozom folytatni az alkotó munkát, mert feltölt, kikapcsol és legfőképp mert SZERETEM. Mert csak akkor van értéke annak amit csinálunk, ha az szeretettel tesszük !

Várjuk a további képeket! 

Ha neked is vannak olyan rajzaid, festményeid, amelyeket szívesen közre adnál, ne habozz! Írj nekünk az iskolaujsag@refimezotur.hu e-mail címre!

0 Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.